Hård träning

Äntligen har jag löst ett gymkort. Jag och Ida tog oss en timmes träningspass efteråt och jäklar så jobbigt det var men förbannat skönt! :D stolt över mig själv. Nästa vecka ska vi få en instruktör så man får sig ett ordentligt schema :) men förmodligen ska jag väl hinna träna en gång till den här veckan =) blir kanske på torsdag :) Har precis duschat & käkat så ska nog lägga mig en stund i sängen och se G.A ett tag =) sen är de fleera timmar tills älsk kommer hem :(

It's ON

Nu jäklar!! Idag blir de att lösa gymkortet och träna för första gången, wohooo! fan va jobbigt det kommer va :o men skönt sen =D får tänka positiv. Beach 2012 here i come! :D

Jo, innan jag berättar om helgens bravader måste ja få säga hur jäkla roligt de är att läsa vissat bloggar ibland. Den ena är världens attention****, skulle kunna skriva VAD som helst för att få uoomärksamhet, men de blir bara pinsamma saker hela tiden, medans en annan deppar ihop för saker som är SÅ enkla att rätta till.. Allt för att folk ska tycka synd om den här personen, men ist för att sitta å blogga om de i 700 ord så kan man ju hinna fixa till allt under den tiden =D äh, man ska inte slösa tid på att vara arg, irriterad elr ledsen. Mitt nyårlöfte är nog då att försöka vara så glad som möjligt, hålla humöret uppe :D yepp.

Har aldrig pratat skitsnack om andra, men nu kom de bara, gick inte hejda :)

Hur som helst! I fredags var jag med Camilla och drack lite morgan + singstar =) vi hade faktiskt riktigt trevligt. Kom hem kring 3, sen kom Igor 8 på morgon. Så kan de gå när man ska och hämta nån i kittel ;p
Lördagen jobbade jag till 8 så vi åt smörgåstårta hos mamma & Jonny sen for vi och körde bilkurragömma med några, sen avslutade i kvällen med en film hos Qvist, sen var jag i princip död :/ somna direkt vi la oss i sängen.

Done with this

Sådärja, har precis gjort mig klar och nu väntar jag bara på att kläderna ska torka som jag ska ha på mig ikväll :) hoppas dom har god mat ikväll. Kommer bli riktigt mysigt, glömde ju berätta att min mosters man ska spela på Furunäset där vi ska äta :) Sen saknar ja ju mina små gulliga kusiner =D


Där är även en dålig bild på halsbandet jag fick av älsk :)
En månads sten av Thomas sabo, älskar det!

Wonderful day

Det där satt riktigt bra i magen! och var riktigt trevligt att få ha pappa för sig själv en stund :) Nu ligger jag supermätt i sängen och glor på (som vanligt) G.A. Igor och Jonsson kom förbi en stund medans dom hade rast, så har suttit och surrat lite med dom. Ska se en liten stund till sen MÅSTE jag börja med disken.. avskyr att diska...


Fredag :)

God morgon =)

Tyvärr kan jag ju inte njuta lika mycket som andra över helgerna eftersom jag oftast jobbar, som den här helgen. Ledag idag, men lördag & söndag är det jobb 4-8, båda dagarna. Jaja de har funkat förut så borde göra de denna helg också :p

Min karl for precis iväg och jag hade ställt klockan på 1 men nu är ja likaså vaken. Blir förmodligen att ligga och se G.A i några timmar. För idag har jag bara disken att göra och den behöver inte vara klar förrän 5 så, yippie :D

Längtar till klockan blir 18.00 för då far vi ju iväg till Furunäs och äter (After work) buffe. Mums. Och som pricken över i:et så ringde pappa nyss och frågade om han fick bjuda mig på Thais garden, förmoodligen så fick han de :D muuuuums! vilken dag :)

Dragonvale!

Ni som äger Iphones osv borde ladda hem dragonvale, riktigt roligt tidsfördriv :) ligger å spelar de nu en stund innan jag drar igång några avsnitt G.A =)

Skulle ju va duktig å diska + städa idag. Men jag hade så jäkla mycket tvätt så var helt slut när jag väl var klar :/ så måste göra de imorgon.. Efter tvätten var gjord åkte jag & Camilla till Pitstop och käkade, mums! Vi fastnade dära i 2,5 timmar, haha. Sen for vi hem till oss där vi babblade på så som tjejer gör :)

Nu ska jag se G.A sen sova, upp tidigt imorgon sen middag på kvällen. Sov så gott.

Something different

God morgon :)

Har precis vaknat men inte tagit mig upp ur sängen :/ Måste upp, gå ner och boka tvättid och ta hand om tvätten, fast behöver igentligen inte stressa så myket, karln jobbar ändå hela dagen/kvällen. Igår var 5:e dagen jag jobbade kväll, var ganska så less å trött när jag väl slutade, men nu är jag iaf ledig i 2 dagar :D Idag blir de väl mest bara röja undan lite och få saker gjorda sen imorgon ska vi fira Jonny på Furunäs med några till från släkten :) blir riktigt mysigt.

Nä, nu ska jag slita mig från G.A occh göra nå lunch :)

In her shoes

Sitter i sängen och ser film medans jag gör mig klar. Pappa kommer och hämtar mig 4 så blir att käka middag dära. Karln kunde tyvärr inte följa för han ska jobba och tror det blir måånga timmar. Katterna är helt GALNA, blir förvånad om lägenheten är i sin ordning när jag kliver ut ur sovrummet :/ Förstår inte varför dom inte kan dela med sig lite av deras energi. Just ja!!! på tal om, skulle ju diska... hejdå!

19/1-2012

Herregud vad fort tiden går. Tycker det bara var någon dag sedan som vi firade nyår, men icket. Jaja det är bra tiden går fort nu när vi bokat en resa så pass långt fram :)

Iaf så köpte jag sololjan som fanns på Cubus vilket funkade jätte bra. Fast Ida varnade mig att smörja in mig en stund innan jag skulle sola och tyvärr så hann jag inte det den dagen så jag blev rööd! Blir nog iväg och sola ikväll om de hinns med, annars blir det på lördag + lite hårfärgning :)

Nu ska jag se lite Greys Anatomy tills älsk slutar. Sen ska han och skotta av något tak. Så när han far dit ska jag ta tag i disken.. huvva!


Jag tror vi har dom jobbiaste MEN sötaste katterna :) haha!

Brownie

Kom precis innanför dörren. Jag och Ida har varit iväg till stan och solat, fifan så skönt det var. Ska iväg imorgon på cubus och köpa nå solkräm så det man blir enklare brun, går så segt för mig. Efter inköpet så ska jag nog även sola sen får jag vänta i någon dag tills nästa gång :) älskar å sola, man blir så avslappnad och släpper alla tankar, iaf alla dåliga. Nu ska jag fortsätta se Greys och vänta på att karln ska komma hem från Långnäs :)

Mys :) längtar!

A truefull life

Mätt & belåten. Var riktigt gott :) hade varit skönt med en PN nu men ska försöka låta bli så att jag kan somna i hyffsad tid ikväll så jag inte sover bort hela dagen imorgon, även om de är skönt just då. Vet dock inte vad jag ska göra nu, väntar på att karln ska komma hem så får vi se om vi hittar på något elr bara slappar hemma framför en film/ serie eller något annat skoj.



Vill ha sommar NUU! :D


Thai Garden

Nu är det nära!! Har precis gjort mig klar och väntar nu på att Camilla ska komma. Ska köra bil för första gången på jääklit länge. Min bil gick sönder och skulle va så dyrt och laga den + så har Igor en bil som vi klarar oss på och jag kan inte köra den så bra, törs då inte, lär bara hamna i diket så han har kört dom senaste månaderna, haha! Så idag blir de premiär och Camilla blir den utsatte, haha stackarn.

Ska bara dra på mig nå byxor så är jag färdig sen :) håller på att hungra ihjäl, MAAT!

God morgon :)

Harn ganska nyligt vakna och skulle kunna sova i några timmar till. Men har man en pojkvän som har svårt att komma upp på morgonen så får man vara lite på alerten :p haha. Han tog sig i alla fall iväg efter om och men, men jag kunde då inte somna om. Blir att slå igång Greys vänta tills halv 12 och höra om Camilla är vid liv sen Thai Garden. Håller på att hungra ihjäl redan nu, tror jag måste ta mig någonting litet innan, bara hålla tummarna att hon inte är alltför BAKIS, men då måste jag nog åka dit och säga till på skarpen ;)

Nepp, nu ska jag glutta Greys =)

Greys Anatomy

Märker att de blir väldigt många kvällsinlägg för min del, men det blir så ibland :p Blev lite sen för mig igår, la mig inte förrän 5 på morgon. Hörde varken när Igors klocka ringde imorse eller när någon hade ringt till mig, så när han kom hem halv 2 låg jag fortfarande & sov, SKÖNT!

Syskonen har även varit på besök hära idag, så blev lite Yatzy, kolla barnprogram & leka med katterna :) Men busiga är dom, och även i trotsåldern... haha. Senare på kvällen hade vi möte på jobbet. Sen har vi sett lite scrubs & bara tagit de lugnt. Nu sover karln som en stock igen så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Se lite Greys Anatomy som jag verkar ha fastnat lite i. Skulle vela hitta nå roligt spel, menmen, de var väl allt för mig.

Imorgon blir de iaf att luncha med Camilla på Thai Garden, SOM jag LÄNGTAR. Ska äta för hela Piteå typ ;) Sen ska jag försöka ta mig iväg till solariumet.. har inte lyckats sola sen jag sa ja skulle de så hoppas på mer ork imorgon. Är ju inte alltför långt dit :) God natt

John blund

Han var nyss på besök hos den nu, tungt sovande killen Igor. Han tyckte tydligen att jag skulle vara uppe någon timme till vilken jag kan eftersom jag är ledig imorgon :D När jag insåg att jag inte kunde sova riktigt än gick jag upp och unnade mig en Biskvi och iskall Julmust, mums!! :)

Dagen idag har väl inte varit sådär jätte hendelsrik, slutade jobba 8 sen for vi och hämtade lite pengar hos mamma till utlandsresan.. FAN vad jag längtar! Vill till värmen NU, NU, NU!

Som sagt, ledig imorgon. Då blir de att promenixa till banken och sätta in pengarna på kontot sen knalla iväg till solariumet och få lite mindre VIT hy, haha :)

Nu ska jag fortsätta på min kaka medans jag ger mig in i operationsserien Grey's anatomy. Klarar igentligen inte av att se när dom skär i folk osv, men den verkade ändå hyffsat bra serien och då har jag ändå bara sett 2 avsnitt från säsong 1 :) sov gott.

Counting days

Goddag :)

Tog en riktig sovmorgon idag till 14.00. Trisst var de att vakna upp och inse att sängen är TOM :( och hinner börja jobba innan Igor kommer hem. Efter idag är jag iaf ledig till på söndag, känns ganska skönt även om ja hade behövt pengarna.

Sen en toppen nyhet. Vi har nu bokat en utlandsresa till Rhodos, ska bli så jäkla roligt & mysigt :) bara få fara iväg till värmen och slappna av :) Den här gången SKA jag jobba på brännan, brukar inte gå så bra för mig, men nu så. Det jobbiga är väl att vi inte åker förrän 16 Juni, får hoppas tiden går fort :D

Nu ska jag väl börja göra mig klar så att jag sedan kan fara och jobba till 20.00.

Fan vilket bra år det här kommer att bli :) Många planer, hoppas hoppas hoppas :))

Hard work

Jani, de blev verkligen inte en tidig kväll som jag skrev, vilket resulterade i att det inte blev nå Resia för våran del. Men det var bra för igår medans Igor borstade tänderna gick ja in å kollade och hittade massa fina, billiga hotell i Rhodos :) så det blir nog att fara st istället :) roligt med nå ställe man aldrig varit på.
Nog om de, sitter i fikarummet på jobbet och halvsover. Blev ju som sagt sent i går oxå eftersom jag fastnade på Fritidsresor.se... Börja 11 imorse och ska jobba till 8 , så är ganska trött i ögonen just nu. Men ska inte klaga, kommer bara jobba måndag sen är jag ledig tisdag-lördag oxå jobb söndag :D både bra å dåligt.  Jo + möte onsdag kväll på jobbet. Men nu måste jag stämpla in och göra klart mina 4h & 30m. Have a nice day :)
Saknar min pojk <3

7/1-2012

Go "kväll" :)

Hoppas ni haft en bra dag. Blev väldigt lugnt för min del, jobbade till 8 sen kom Igor och hämtade mig på jobbet, direkt efter åkte vi och hämtade upp Jimmy sen bar de iväg till Kvantum där vi köpte lide grejs till kycklingen vi hade hemma. Så vi gjorde baguetter med kyckling, mangoraja, & lök, GOTT! =)

Just nu är Igor och skjutsar hem Jimmy. Efter det ska vi spela lite sen hoppas jag på en lite tidigare kväll än dom andra, fast är iaf ledig imorgon, men då ska vi på resia och kolla lite resor :) längtar :D

Nu ska jag se lite Scrubs innan söt är tillbaka :)

uppd.

God morgon på er :) Vaknade för några minuter sen och har just värmt mig en Billys. Ska börja gör mig klar strax för kvart i 4 bär det av till jobbet. Jobba till 8 idag sen kommer några till oss ikväll. Blir mysa, spela & äta. Måste passa på med sånt för snart börjar vi gymma och då är de slut på allt det onyttiga :p

Nu är de bara en dag kvar tills vi far och kollar på resor och mest troligt bokar en :)) som jag längtar. Nepp, nu måste jag ta tag i ansiktet.

2 månader idag med den bästa <3 :)

6/1-2012

Woho, nytt år. Kommer nog att bli bästa året hittills eftersom jag får dela det med världens underbaraste pojkvän :)

Nyår firades i kronogård vilket var hyffsat roligt. Var inte så mycket ungdomar dära men man lyckades bli full iaf, haha. Sängarna var dock hemska, har blåmärken fulla benen för den var så hård.. inte okej. Annat som händ på det nya året är väl inte sådär jätte mycket. Umgåtts med pojken + vännerna, sett mycket hockey och bara myst.

Tidigare idag var vi och såg hockey på Challenge där Luleå tog ledningen & vann över kassa skellefteå ;) Nu sitter vi några hos oss och ser hockey igen, Sverige vs Ryssland. Pojken min är från Ryssland så det är en ganska rolig match för oss haha. Hejja Sverige! :D

I Juni någon gång så åker vi utomlands, blir nog mallorca :) Längtar så otroligt mycket och vi hittade världens lyxigaste hotell för ganska billigt pris :) Hoppas bara att mamma, moster + familj följer med. Ska ändå bli skönt att få åka på semester och bara släppa jobbet å allt och enbart SOLA, bada och slööa :) Nu ska jag fortsätta se matchen och hejja på sverige :)

ha en bra kväll. och trevlig fortsättning på året.

RSS 2.0