29/11-2011

God natt! :)

Sitter hära i sängen och läser lite bloggar & ser på Jericho. Karln har somnat så måste sysselsätta mig med någonting eftersom jag inte ids somna än då ja börjar 16.00 imorgon. Ikväll har mor & Jonny varit förbi. Jag och mamma julpyntade lite medans Jonny & Igor försökte he upp hatthyllan, som vi inte ens hade skruvar till, fail. Var mysigt att ha dom hära iaf :)

Imorgon är de jobb, 16-20. Efter de blir de nog att ta de lugnt, men vi får väl se. Resten av veckan är ganska fullspeckad, med enbart roliga saker :)

Vet inte va ja skulle göra utan vännerna mina & dig I. Ni gör mina dagar & äntligen kan ja se framåt. Har tappat bra kompisar, men även funnit många, nya & underbara :) tack för att ni visar mig vad äkta betyder :)

24/11-2011

Hungrig!!, i sinne.

Här hemma städas de för fullt, har till och med städat toaletten från topp till tå. Äckligt, men sånt som måste göras. Sen var de lika bra att ta tag i den enorma tvätthögen.. Det är inte så farligt att tvätta om man har en tvättmaskin inne, lite jobbigare när man måste gå i trappor upp å ner konstant. Jaja får se de som en liten motionsstart innan jag börjar gymma :)

Nu ligger jag i sängen och myser med katterna & funderar starkt på om man skulle gjort sig en kaffekopp. Sen göra sig klar och vänta på att Igor kommer hem, förhoppningsvis med en lagad bil! :D då blir de att utföra lite ärrenden + åka bil och bara njuta! vet inte hur länge vi varit utan bil nu, eftersom min också är trasig, men som ska skrotas ;/

Ne nu ska jag fortsätta göra nytta här hemma :) ha en bra dag.

23/11-2011

Wohoo! snart är de LÖN :D och jag har till & med pengar kvar från förra, helt otroligt. Men frågan är ju om de går åt idag. Behöver verkligen köpa vantar & en mössa.. jo, kanske en varm halsduk också. Vill till Kronogård NUU! Hm sen undrar jag va tusan jag gör vaken den hära tiden :P Älsk for till jobbet så hann nog bli lite pigg, plus att min cp hosta är hära. Borde nog lägga mig och sova någon timme eftersom jag Ida & Sofia ska å göra stan + bankerna osäkra ;D

Igår var vi iaf ute och sladdade några st, sköjj :) Fast är så jäkla kallt ute att så fort du går ut fryser ju typ fötterna.. URK! Äh, nu ska jag fortsätta se lite Jericho & försöka sova, men först ska jag hämta en fisherman! :) nattinatt!

22/11-2011

Nu är de inte länge kvar till Jul alltså. Börjar känna mig lite smått stressad när de gäller julklappar. Men imorgon drar jag till Luleå med några vänner och då ska jag försöka hitta så många klappar ja kan så man slipper gå & ojja över de. Men hoppas även på att hitta lite kläder, speciellt inför jul & nyår :)

Idag klev jag upp när Igor for till jobbet, kl 06.00... Då satte jag igång med städning, och jäklar så fint de blev i sovrummet, fortsätter med resten imorgon, tvätt å lite smått å gott. Nu sitter jag å väntar på att min karl ska komma hem, mys. Blir nog att börja se Jericho ikväll :) riktigt bra serie om ni frågar om!

Tjingeling

21/11-2011

Go morgon! :)

Klev upp redan kl 06.40 då Igor klev upp å skulle till jobbet. Ibland är de riktigt skönt att kliva upp tidigt, göra bort lite sysslor och sen lägga sig och sova lite innan jobb :) Börjar jobba kl 16.00 idag och efter jag slutat så är jag ledig 4 dagar i rad. Inte så bra för bankkontot men jag klarar mig och behöver även va ledig dom här dagarna :) Blir storstädning och sen bjuda hit mamma & Jonny på en kaffe.

Vill så himla mkt till IKEA NUNU! Måste sätta mig ner och skriva ner vad jag behöver köpa & vad som är nödvändigaste.. ge mig pengar! (A) Men först blir de att tagga till Nyår, för då beger vi oss några stycken till Kronogård :D kommer bli riktigt skoj. Nu ska jag fortsätta se lite film och försöka somna om :) Ha en bra dag allihopa.

16/11-2011

Dagarna rusar förbi. Har precis kommit hem från jobbet och borde igentligen plocka undan här hemma, men är helt slut i kroppen. Väntar nu på att Igor ska komma hem, sen blir de väl att hitta på något :) men blir en tidig kväll för mig, jobb imorgon kl 08.00.

Har börjat se Gossip Girl, så får se om de är något att titta på när man inte har så mycket att göra :)

Ha en bra kväll :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0