Ny blogg

Ny blogg:


Caarolinelii.blogg.se


Caarolinelii.blogg.se

Caarolinelii.blogg.se

Caarolinelii.blogg.se

Caarolinelii.blogg.se

Caarolinelii.blogg.se

Shot shot!

Nu har jag provat ALLT, Bafucin, Strepsil, Alvedon, Ipren, Mollipect, Bisolvon, Varm mjölk med eucalyptus, varmt vatten med honung i och ingenting har funkat. Vaknar tidigt som fan på morgonen av all hosta, vilket gör att jag får ont i bröstkorgen och skallen... Vill soooova! Så idag tog jag tag i det och ringde till Vårdcentralen så jag fick utskrivet Cocillana! Yeey, verkar fungera lite bättre. Så hoppas jag får sova nu =)

Blir en lugn kväll annars med Soa och älsklingen som sällskap! :) världens bästa!!!

Milkolajjnen

Såja, nu har jag riktigt kurerat mig. Köpt honung, mjölk, eucalyptus och nå bafucin =) Så nu hoppas jag att det går över fort :). Jag och älsk ska se SoA nu & bara ta de lugnt :)

In your head

Åh! Åt pipsvängen med att jag skulle få sova länge... :( vaknade först kring halv 3 inatt och då kunde jag som inte gå upp tyckte jag. Sen saknade jag nu, halv 8 med en host attack, vill ju inte väcka Igor. Har till kl 11 på mig att bestämma ifall jag ska jobba idag eller inte. Men det har bara blivit värre, så ska nog knapra ipren, dricka vatten & köpa nå honung. Har hört det funkar riktigt bra mot ihalsen ifall man her de i varmt vatten :) Det ska provas iaf.

Annars händer nog inte så mycket idag. Vi skulle på bio igår med några men eftersom jag hosta så grymt mycket igår så var de inte lönnt. Så vi sköt fram det till på onsdag :) då jäklar ska jag va friskare!!

Har iaf tagit med täcket & kudde in till tv-rummet så att jag inte ska väcka min karl. Så nu ska jag ligga hära och se lite G.A, sen somnar jag förhoppningsvis om :)

Sjyyyk

Skitans också!!

Självklart skulle ja åka på förkylning nu då jag inte kan va det!! Måste jobba & tjäna pengar, fan fan fan. Jaja, blir att vara ledig imorgon sen ta sig igenom tisdagen 4 timmar, sen är jag ledig 3 dagar i rad, då får man vila upp sig. Har sån jäklla hosta att det värkar i huvudet & bröstkorgen av allt hostande :( bark!

Sitter och ser G.A nu medans Igor & Linuz är på gymmet. Får se vad som händer sen, för mig lär de nog bli att slappa framför datorn/tvn och vila. Ska sova lääänge imorgon :D

Nu ska jag fortsätta se G.A och spela lite på mobilen :) ha en bra kväll

+ att jag älskar min Igor massor massor! :) <3

2/3-2012

Shit, vad tiden går fort! Redan inne på mars månad. Men det är bra att tiden går fort så vi får åka utomlands och sen återvända till SOMMAREN! :D Fast ska dock inte klaga just nu, för här ute är det strålande sol och + graderm helt otroligt. Även på nätterna.. så snön smälter fort nu :) yippiiie.

Min älskade Igor fort precis iväg en sväng och när han kommer tillbaka ska vi fara och grilla med några. Vi tänkte grilla nå hamburgare och äta ute, det är så himla gott. Är dock hungrig nu så vet inte om man kanske ska slänga i sig en liten mandarin =) Annars har morgonen bestått av enbart bus och kaaanske en trasig telefon, men förhoppningsvis inte :)

Nu ska jag äta nå lätt sen blir det G.A tills hjärtat kommer hem <3

Min karl <3 mums!


The winner takes it all

Äntligen har jag lyckats sova ut en liten stund. Var så himla trött imorse, vaknade inte ens av Igor väckarklocka, så skönt. Skulle igentligen på stan idag och äta med mormor & mamma. Men då ringde mormor för ett litet tag sen och sa hon inte mådde så bra så det blir jag och mamma som far på Nodo och käkar gomackor :) längtar.

Igår var jag & Julia och tränade. Var en sån där dag då det inte går så jätte bra, men vi lyckades vara på bandet lite längre och gjorde ändå några maskiner. Men på fredag blir de hårdträning, hoppas även att mitt pulver har kommit då :) ska bli så spännande och se om det fungerar. Sen på kvällen såg vi Sons of anarchy och kl 9 började de en film på 6an som vi såg. Den var väl sådär, inte rikigt min smak på filmer, men den gick se iaf.

Idag efter Nodo har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska hitta på för nå :) en helt vanlig torsdag är det så lär väl bli nmågra avsnitt soa :)

Nu ska jag gå upp och ta en mandarin elr nå så jag inte svälter innan vi ska fara :)





Jag & mamma som bakade över 400 semlor :)



Tårtan jag & Camilla gjorde till Nina :)

RSS 2.0