19/12-2011

5 dagar kvar till jul nu. Det börjar närma sig och jag MÅSTE köpa klart julklapparna idag eller imorgon. Det blir nog imorgon eftersom att jag vill nog bara ta det lugnt idag. Bad min moster komma hit igår pga att jag var så orolig över mitt svimmande och kännigarna. Så vi satt hära och pratade om allt möjligt och då berättade hon att hon haft samma sak och då åkte hon in där dom konstaterade att hon hade fått en ångestattack typ. Så verkar som att de är de jag fått. Även om man inte tänker på så mkt så finns de ändå dära och påverkar.. jävligt trisst och nu ska jag se till att jag alltid är i god tid och inte går å släpar på nå onödigt som får mig att må såhära. Men eftersom jag har världens bästa pojkvän nu så blir de enkelt. Han är verkligen underbarast, jag är så glad att jag får ha honom i mitt liv <3

Nu ska jag fortsätta se Män som hatar kvinnor och försöka sova en liten stund till, nu när jag äntligen kan sova i ordning =)

18/12-2011

Håller på att bli galen.. Dagen började med att sova läänge och skönt var de kan ja lova. Sen for jag och igår till långnäs och hälsade hans halvsyster, riktigt trevligt. Sen igår berättade han att han hade en överraskning till mig som skulle ske idag. Han hade bokat bord och bjöd på thai garden. Riktigt mysigt, har världens bästa pojkvän! :) efter de for vi till mamma och Jonny i husvagnen när Igor hjälpte mamma med hennes iPhone, därefter bar  de av till Boden och massa andra ställen med några andra. Riktigt rolig kväll tills nu då vi skulle lägga oss. Har mina svimningsperioder, och om jag går å tänker på de å är orolig så påverkar de hjärnan så ja kan svimma. Så ligger å nojjar över de nu och håller på å svimma hela tiden.. Törs inte somna för vet inte om ja kmr svimma elr somna.. Riktigt jävla jobbigt.. Go natt

Utkast: Dec. 14, 2011

God morgon, förhoppningsvis :)
Igor for precis till praktiken och ja skulle kunna sova 1 timme till. Men är duktig och låter bli att somna om, slipper ja stressa med att göra mig klar och behöver inte va trött på jobbet, smart! :) idag slutar ja 3, skönt!! Sen vet jag inte riktigt vad som är planerat annat än att se Wilmas lucia :)
Sen har jag bara en sak att tillägga, jag är förbannat lycklig just nu och ingen kan förstöra de :D men de är riktigt synd att några som stått mig närmast inte vill ta del av de pga töntiga anledningar. Menmen, inte gråter jag för de :) har världens bästa vänner som tar en för den man är :)
Nu ska ja se till att ta mig upp ur sängen.. Kallt! Ha en bra dag.
<3

10/12-2011

Snart går vi in på ett nytt år :) Men än är de några dagar kvar. Har ingen ork att skriva nå mega inlägg hära så ja ville bara säga att ikväll blir de lan, sen köra några i stan ett par varv :) blir skoj. Så ser min helg ut! Mina helger är alltid bra nu, vad jag än hittar på eftersom jag har världens bästa pojkvän & världens bästa Ida :) <3 puss på er :)

RSS 2.0